Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

måndag 19 mars 2012

Chance 1 år!

Njut av lite 1-årsbilder på min vackra prins :)

I lördags fyllde finaste lillräven 1 år! Oj vad tiden har gått fort! Han uppvaktades med paket så klart och en extra lång härlig runda i skogen :)


Söndagen tillbringades i Malmö på internationell utställning. Chance vann juniorklassen med excellent men utan ck. Jag är väldigt nöjd! Ganska snålt med excellent över lag hos tollarna, Chance var tex den enda av juniorhanarna som fick det. Gillade inte riktigt den nya mässhallen, och shoppingen var ganska usel. Men fick med mig ett gäng nya dummies hem iaf så nu ska jobba vidare med apporteringsträningen!


/Elin, Sicko & Chance

söndag 4 mars 2012

Utställning i Moheda och lite vårbilder :)


Finaste retrivergänget - Sicko, Alma & Chance


Lillräven :)


Finaste prinsarna! (här kan alla som hänger upp sig på C:s vita strumpa stirra en stund, men NEJ den är fortfarande inte övertecknad och den upplevs högre här än vad den är!)


Så ska det se ut! Rex BIR!

Idag har vi varit på utställning i Moheda (SSRK). Chance vann juniorklassen med excellent men blev idag utan CK. Helt ok för oss, det blev alla hanar utom championhanarna nämligen :) Fick välvisad och domaren påtalade också efteråt att "du visar han jättesnyggt" - sånt är ju himla kul att höra! Kritiken var också mkt bra, men just det där "lilla extra" tyckte väl domaren att vi saknade idag.
Vi stannade sen och hejjade på Cathrine och Rex som skulle debutera officiellt, och vilken debut! Slog till med cert och BIR! Woho! Hoppas på att få sällskap av en söt curly på SSRK:s utställningar framöver :D

/Elin, Sicko & Chance