Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

onsdag 31 juli 2013

Ordningen är återställd!

Äntligen hemma hos min lillräv igen :) underbar semester men lika underbart att komma hem! Nu laddar vi för augustis alla utställningar, vi ses vid ringen! 

tisdag 23 juli 2013

Semester!

Vi är i Alanya, Turkiet. En resa på två veckor där vi har ca en vecka kvar. Chance är på semester hos min mamma, bor på landet, jagar katter och kaniner, hänger med Lycka & Knappen och leker med Thilda. Men oj vad jag saknar honom! Vi landar i Sverige på måndag vid 10 och jag ska köra direkt från flygplatsen och hämta min lillräv! 

När vi väl är hemma startar utställningssäsongen med ett hysteriskt tempo. Vi har inte mindre än 7 utställningar bokade på 5 helger med endast 1 helgs paus där i. 5 av dem är utomlands! Specialen blir vårt första stopp :) ska bli så himla roligt att se alla fina röda hundar. Ses då! 

Foto: Mikael Nilsson

måndag 1 juli 2013

BIR och BIG-4, SKK Borås 130630

Yes yes yes! Då har vi nu två stycken placeringar i grupp 8 på SKK utställning! SÅ NÖJD.

Ironiskt att det sker just efter att jag har börjat ändrat på mitt sätt visa C. Meningen är att han ska visa upp sitt lilla extra som han faktiskt har, det får jag ju hjälp att ta fram av proffset...och det fungerar ju! :) 

Chance sprang först hem BIR för en amerikansk domare. Tack för alla grattis vi fick på plats! 

Det var en annan amerikansk domare som dömde oss i gruppen. Han plockade först ut 6 st som fick visa upp sig lite extra, och placerade oss sedan. Oj oj vad glad jag blev när de ropade upp oss! 

Vi var hemma vid 20.45, och då hade jag gått upp 05.30 för att bada och föna C på morgonen... helt utbränd nu! Men det är ju SÅ värt det :))