Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

onsdag 11 februari 2015

Kort uppdatering!

Hej alla läsare, ser att ni i alla fall är här och kollar av sidan ibland :) så nu kommer en kort uppdatering. 
I söndags var vi i Mjölby och ställde för Hans Rosenberg. Jag var ju aningens tveksam innan huruvida han skulle gilla Chance. Men det gjorde han så pass att han sprang hem 2:a bästa hane :) Han önskade mer vitt i ansiktet och lite bättre vinklar fram. Och lite mer päls (det har vi aldrig hört innan...:)). Han kommenterade också extra att "han har bra attityd, det gillar jag"! Kul, för det verkar vara en väldigt viktig sak för honom. Hans var nog en av de strängaste domare jag ställt för. Det var 4 hanar som fick exc + CK och alla övriga inklusive alla tikar fick VG eller G. Tror att det kan varit någon enstaka som fick slät exc. Så då känns en 2 bh extra bra ;) 

Annars gillar jag inte ridhus speciellt mycket, jobbigt att springa i och smutsigt och kallt, brrrr. Nä tacka vet jag fräsch mässhall eller utomhus i fint väder! 

Ska också nämna att det roar mig oerhört vad folk har för åsikter om Chance och hans resultat. Efter i söndags fick jag höra att "det var rätt bra" att bli andra bästa hane. Jisses, tänk att yttre omgivning har mer press på honom än vad jag själv har! Alldeles extra de som inte varit i närheten av sådana resultat som han har... 

Nu får ni en ny bild-boom, bild säger mer än tusen ord eller hur är det?! Vädret har dock ändrats en del sen sista inlägget så det blir blandat med snö och barmark :) 

Nya proffsbilder av Jonas! Kommer att komma fler snart :) 

Tigger? Nääää

Bästa sällskapet i soffan <3


Supersnygga ljushållare från Skultuna. Måste bryta av alla hundbilder :) 

Inte bara pappa som får egen pall :) 

Vinter! 

Skulle fånga hundarna när de kom från skogen. Gick så där ;) Trimmat lite på lillhunden

Hänger på brottsplatsen ;) 

HA HA HA HA! Stay är världens bästa på att ta sönder papper på jobbet. Så här ser det ut VARJE gång jag lämnat kontoret! 

Interiörbild är ju ett måste :D Äntligen hittat rätt blommor till vasen

Det här är i vår trädgård. Vi har ett berg! 

Och massor av andra stenläggningar. Hundarna är nöjda 

Lillhunden var med som sällskap i Mjölby 


Varje gång :)