Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

söndag 28 oktober 2012

SSRK Mjölby


Då var vår nästan tre månader långa paus över... debut i unghund idag och vad bra det gick! Kunde inte föreställa mig att det skulle gå SÅ bra! C vann först unghund av fem st, och blev sedan bästa hane! 40 anmälda tollare (13 hanar) Andra certet är nu i hamn efter typ sju st reserv-cert, och att få bli bästa hane var ju en riktig bonus! Han förlorade mot fina Thascha, tror att hon är 11 år gammal...imponerande pigg och fräsch! C var precis lika härlig att ställa som vanligt, pigg och glad och massor av utstrålning. Fick idag extra mkt beröm för sitt temperament och sitt "fantastiska steg", och så fick vi "mycket välvisad" - kul eftersom jag testade att ställa han fritt för första gången idag... 

Nu är vi tillbaka, ses i ringen snart! 

/Elin, Sicko & Chance

lördag 20 oktober 2012

Solvingas Joy af Gizmia "Sicko" 11 år idag!

Världens finaste gammelräv, min underbara kompis Sicko, fyller idag 11 år. Jag har han att tacka för så mycket. Utan Sicko så hade jag inte...

...haft så många härliga "hundvänner" omkring mig. Jag har lärt känna SÅ många nya människor genom åren!
...haft lillräven. För han har jag bara för att jag känner Mia som har Sickos helsyster Wylla (grattis på din dag idag Wylla!).

...varit ute och gått minst en timme i princip varje dag de senaste 7,5 åren i alla väder. Några undantag finns det så klart ;)

...haft mitt utställningsintresse. Tack S för att du har så tålmodigt låtit mig testa alla knep för att bli så bra handler som möjligt!

Finaste fina älskade Sicko. Idag är det din dag! Du är den sötaste, tjurigaste, egensinnade, snällaste gammelräv som finns <3 Bilden tog vi på jobbet igår.

Trevlig helg alla!  

onsdag 3 oktober 2012

Ögonlyst UA!

Idag var det dags för sista hälsoundersökningen för Chance - ögonlysning. Och där blev resultatet UA! Min friska, snygga, galna lilla rävunge! Finast i världen! 

Det firar vi med ett glas rosé, säsongspremiär för Grey's och en grisknorr till S & C :))

Trevlig kväll!