Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

lördag 27 augusti 2011

Utställning Tingsryd 110826

Bilder från dagens utställning! Tropisk värme i Tingsryd påverkade både valp och matte, men vi hade bra kontakt och samarbetade hela vägen, yes! Chance fick HP och BIR och äntligen fick vi "välvisad" i kritiken - jippi!

torsdag 18 augusti 2011

Vardag, Södertälje & Sälen


Resultat (foto: Maria Gester)SICKO
Södertälje BIR, BIR Veteran, BIG-r
Sälen 2:a bästa seniorhane med HP
CHANCE
Södertälje
BIR valp, BIG1 valp, BIS-r valp (!)
Sälen
3:e bästa hanvalp med HPJag är galet nöjd! Speciellt roligt att Sicko är tillbaka och tycker att det är kul igen! Det var en jäkla tuff helg men rolig! Fredag Växjö-Emmaboda-Södertälje och en natt på hotell där. Utställning hela dagen och vi hade ju representanter i BIS finalen så fick snällt vänta länge… Resesällskapet Agnes och hennes Majken representerade grupp 9 i finalen, bästa placeringen hittills!! När vi var klara Södertälje-Sälen. Och söndag kl 16 gick bilen Sälen-Växjö, pust! Men det var fantastiskt kul att åka upp på Tollarspecialen. Och nästa år går den på Böda, Öland så då har ju vi nära! ;)

Nu ska vi passa på att träna och miljöträna på inofficiella utställningar (och även officiella men de är ju inofficiella för Chance). Har ett gäng planerade, nu närmast blir det Vetlanda på lördag. 7 tollare anmälda, kul! Annars jobbar vi på med fågel/vilt, mkt apportering och simträning, lösträning, sökrutor etc… Riktigt roligt!

tisdag 2 augusti 2011

Sommar!


Min vilda galna vattenapporterande hund! Han ÄLSKAR det! Här 16 v på bilden. Sommaren går i ett rasande tempo som vanligt... en veckas semester kvar, och sista dagarna ska spenderas uppåt i landet. På fredag åker vi till Södertälje och bor där en natt. Vi ska på utställning där på lördag, och sen kör vi vidare mot Sälen och Tollarspecialen 2011! Ska bli SÅ kul! Det är vår första special, och 19 valpar anmälda i Chances åldersklass... håll tummarna för oss! Sicko är givetvis också anmäld till båda dagarna, hoppas att han är pigg och glad och tycker att det är kul!


Uppdatering kommer efter helgen...

Njut av sista sommarveckorna!

/Elin, Sicko & Chance