Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

söndag 15 januari 2017

My Dog!

Hallå ja, vilken galen start på 2017! Jag och moster åkte till Göteborg och Gothia på fredagseftermiddagen. På kvällen avnöjt vi en fantastisk middag på West Coast som är en av fem restauranger inne på Gothia. Smidigt! Jag valde löjrom och sedan musslor, mums! 

Första utställningsdagen och ny domare på rasen. Det är alltid spännande när man inte vet något alls hur de har dömt innan. Chance drog längsta strået och sprang hem BIR! Vi var sedan inbjudna att stanna kvar för att examinera två nya domare, självklart ställer man upp på det. Men med facit i hand så kanske jag skulle låtit C vila istället.. en examination är som 4 utställningar (de två som höll i den behövde så klart också bedöma hundarna innan) så det blev inte mycket vila innan finalen. Vi parkerade oss vid uppsamlingsringarna och delade en flaska skumpa, min moster hade nämligen på kortast möjliga tid fått sin boxer till svensk och dansk champion, klart vi ska fira! 

I gruppen dömde en irländsk domare och han plockade ut hela 8 hundar att titta extra på, och Chance var med! Han tackade inte av några utan placerade sedan. C gjorde bragden att ta sin ELFTE placering i gruppen! Denna gången som BIG2! Tänk om jag någon gång mer får uppleva att han står som BIG, men vi nosar i alla fall på den platsen ;) Han blev också bästa SSRK hund den dagen! Helt galet. Speciellt när man ser vilka övriga som är med. Vi var tillbaka på hotellet vid 18, heeelt slut. Väldigt bra kombination att fortsätta fira då, jisses. Vi beställde in flaska efter flaska på restaurangen och hängde sedan i Sky-baren. Det var inte speciellt smart, men ibland måste man ju få gå all in efter en sån dag! 

Hur sammanfattar jag söndagen då? Sjukt slitna och så en bakis matte ;) domaren tyckte C var lite slö i rörelse och inte riktigt på hugget. Fair enough! Matte stämde nog in på den beskrivningen också, haha. Vi orkade med en 2:a bästa hane i alla fall! :) 

Nu blir det lite längre paus igen med fokus på lydnaden. Och om 1 månad åker vi till Thailand! Underbart. Dock är våren och sommaren hyfsat planerad, se i högra kolumnen. 

Alltså kolla in lillens svans! Undra vem han ärvt den av ;)

Sjukt nöjd med mina nya nummerlappshållare! Men nej, jag har inte gult under denna vita kavaj :)
Noterade när jag letade kläder i garderoben att jag har FEM vita kavajer. Haha

Löjrom med friterad surdegsraggmunk typ... mums! 

Musslor! 

Skulle kanske avstått den där drinken :D 

Norskt i topp! BIM tiken är från Adoreras kennel. 

BIR nr 39! Tack för bilden Yvonne :)

Han är MAGISK! 

I fint sällskap som vanligt! 

Bästa hane! Tack för bilden Jessica! 

Tack för bilden Ulrika! 

Måndagmorgon :D

Äntligen får jag anmäla till show och få med de 2 nya vinnartitlar som det inte finns plats för hos SKK! 

Fredag em på jobbet.... vilken fasligt lång vecka! 

Underbart att kunna vara i skogen både lördag och söndag! 

Typ tigger ;) 

Fick med mig Theo idag <3 

Idag har jag städat bort det mesta av julen. Åkte till min favoritbutik och unnade mig en ny kruka från By Lassen och en ny lampa från &Tradition, en klassisk Flowerpot! Sjukt nöjd med hallen nu :) torsdag 5 januari 2017

God Fortsättning!

Jaha vad hände här.. hej då bloggen en månad ;) Hoppas ni alla har haft en fantastisk jul och nyår! Det har jag haft, njutit av lediga dagar (dock genomförkyld) och min härliga familj. 

Roade mig dagen innan nyår att summera året för Chance... njuter av 2016 och kommer alltid göra det, för det året lär aldrig komma igen. Han är ställd 17 ggr. 13 BIR och 3 andra bästa hane.. helt galet. Årets absolut bästa är inte alla hans placeringar i gruppen, utan när han tog tre raka BIR på... dansk, nordisk och norsk vinnare! 
Lat som jag är så kopierar jag rakt av mitt inlägg från Facebook ;) Se nedan! 

2017 bjuder på massor med show men framför allt fokus på lydnaden. Åh så sugen jag är på att starta! Ska bara våga.. Närmast är My Dog. C tycker att denna usla vinter suger (förutom idag då, nu är det -11, känns som -16 säger min app) så han har valt att droppa all päls... i januari?? :( :( Nå väl. Nu är vi anmälda och Gothia samt två fina krogar är bokat så det är bara att bita ihop, föna som tusan och så åka :D 

It's time to summarize a fantastic show year - 2016!
C.I.E SE U(u)Ch NO UCh DK UCh NORD UCh VDH Ch, NORD V-16, DK V-16, DK V-14, NO V-16, NO V-13, GE W-13, KBHV-14, KBHV-13, DKK V-16, DKK V-14, DKK V-13, Herbstsieger 2014
Tollergrenda's Oustanding Chance
17 shows this year with the amazing result of 13 BOB and 3 times second best male.
Multi BOG placement.
Highlights:
*BOB and Norweigan Winner in Oslo (104 entries)
*BOB, Danish Winner and BOG3 in Herning (56 entries)
*BOB and Nordic Winner in Herning (60 entries)
*2 x CAC in Poland
*Most winning toller in Denmark 2016
A BIG Thank You to everyone who has supported us and to all people involved! Special thanks to all the judges who think so highly of My Star 💫
Första julen 2016 


Så där kul tyckte hundarna :D

Julafton! Kusiner <3

Världens coolaste killar <3 

Alla gjorde så fina julkort... jag var genomförkyld och apatisk och låg mest i sängen. Men i mellandagarna kom vi i alla fall ut i skogen... God Jul! 

Jullov med mina hjärtan 

Lillen..varje kväll ska han ha bollen :D

Nya utställningskoppel! 

Nyårsklänning!

Killen här är anledning till att jag går upp varje dag, han som får mig att vilja andas och leva. MITT ALLT! 

Nyköp. Äkta fårskinn till prinsarna att ha i bilen. Värmer på vintern och kyler på sommaren :)