Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

tisdag 5 augusti 2014

Welcome to Stay!

I fredags vid lunchtid körde jag upp till Nina, 65 mil från jobbet... och så körde jag hem kl 13 dagen efter, puh! Men vad gör man inte för sina små barnbarn <3 Det var dags att bestämma vem som ska flytta till Sverige, oj vad svårt... Alla har ju nåt, och alla saknar nåt. Men efter att ha funderat och pratat med Nina, vänner, familj så har jag nu bestämt att det blir "Storken" som flyttar till till oss. Dvs den hane som föddes flera timmar efter de andra, det har känts som att något var meningen med honom hela tiden. Ödet? ;-) 
Det är en rejäl valp, och kanske den som påminner minst om sin pappa. Men en ny Chance får jag ju aldrig ändå, så varför ska jag försöka skaffa en kopia....? Hans namn blir Stay, och komplett kennelnamn Tollergrenda's Welcome to Stay. 

Unique har varit hos oss 5 veckor i sommar och jag ska lämna han hos min mamma, där han numera bor, i morgon. Vi har "'delad vårdnad" om honom, fast han bor där men jag har honom ibland :) Han är världens gulligaste, men en rejält stor kille, och just nu väldigt vinglig i kombination med spökålder så nu har han det bäst på landet. Han ska få följa med på show framöver när han blivit lite modigare. 

Imorgon åker vi till Stockholm, för att ta en klassisk finlandskryssning över till Helsinki. 
99 anmälda tollare, oj vad roligt det ska bli!! :) På fredag är det dags, håll tummarna för oss! 

Stay

Stay 

Hane

Victory + Welcome kullarna 

Victory + Welcome 

Hanarna 

Hane + Stay

Hane + Stay 

Stay 

Stay 

Stay 

Hane 

<3


Hane 

Stay 

Hane 


Stay 

Stay + Chance! :) 

Unne + C :) 

Unne på jobbet3 kommentarer:

 1. Vadå? Varför ska du inte behålla Unique? Hänt något? :O Kul med valp iaf! Lycka till med nytillskottet! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Nej det har inte hänt något, ibland behöver det bara struktureras om lite ;) Min mamma bor bara några mil från mig, jag äger honom fortfarande men det passade bäst både för henne och mig då. Han har inte bott hemma sen i mars. Tack, ska bli spännande att få hem ett av mina barnbarn :)

   Radera
 2. Tråkigt med Unne men hoppas det fungerar med lilla Stay. Han ser ljuvlig ut!

  SvaraRadera