Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

måndag 9 september 2013

Rostock 130908 och Hundsport!

Åh vilken mysig helg som nu är till ända... Jag fick åka med mina finaste grabbar, dvs Mattias, Theodor och Chance. LYX att ha familjen med sig! Vi körde neråt vid lunchtid i fredags, stannade i Burg och shoppade Mattias finöl och fortsatte sedan de 20 milen till Rostock. Hotellet vi bodde på var superhäftigt. En gammal kåk med minst 4 meter i takhöjd och knarrande golv. Det var bara 12 rum där så väldigt personligt. 800 m till stadskärnan där vi tillbringade nästan hela lördagen (efter att ha tagit sovmorgon, ätit lång frukost, slappat mer på rummet...). Det pågick en stadsfest i stan så massor av människor i rörelse. Ca 25 grader varmt så lunch intogs på en uteservering i solen. Verkligen lyxigt för att vara den 7 september! 

Utställning på söndagen för finaste C. Han fick superbra kritik och slutade som andra bästa championhane och fick också reserv-cacibet. Jag kan ansöka om cacib då den som tog det redan är internationell, men eftersom C har 5 svenska, 1 norskt, 2 danska och 1 tyskt cacib sen innan så känner jag inte att det behövs direkt :)) BIR blev en juniorhane. Coolt att gå in som junior och först ta juniortiteln, och sedan BIR när man går mot två väldigt meriterade hundar (en hane och en tik). 

Älskade sonen höll ut bra hela dagen men började tröttna efter 6 h i mässhallen... så vi skyndade oss till bilen när vi var klara. Hur mycket man nu kan skynda i det där landet som inte delar ut kritiken förrän alla är klara, och innan man får den ska den dubbelkollas av 3 personen... suck! Vi stannade i Puttgarden och storhandlade öl, vin och dentastix :) Landade hemma i huset vid 00.30 ungefär. Trötta men väldigt nöjda! 

Husse och Chance vilar på rummet :) 


Nu till nåt väldigt kul. För det är väl inte någon som kan ha missat mig och Chance i Hundsport som kom i fredags? Så himla roligt!! 2 kommentarer:

 1. jag kikar alltid efter er i hundsport! Blir så glad när jag ser er på bild, ni är så duktiga tillsammans =)

  Jag är för snål för att köpa det dyra fina godiset, speciellt när man har två och det går åt sådana enorma mängder ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad gullig du är! Man har ju bara chans att vara med där efter en placering i gruppen så nu behöver du ju inte kika efter oss förrän nästa placering då ;)

   Jag är nog lat, och tycker det är äckligt att pilla med inälvsmat :/ men C skulle ju älska det så klart! *dålig matte*

   Radera