Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

måndag 16 september 2013

Låt mig få presentera... Tollegrenda's Especially Unique!

Det här med att jag skulle byta ras, ha C själv i x antal år etc... har nu ändrats på. Under en vecka! Vilken dålig karaktär jag har som "spontanköper" en hund... suck ;-) Min kära uppfödare Nina ringde mig tidigt morgonen den 18 augusti (när vi var på Bornholm) och mer eller mindre skrek att "det har fötts en kopia till C! Han ser precis ut som honom. Samma mörka färg och samma tecken. Men han ska jag behålla själv minsann"... Jaha, tur det sa jag. För jag ska inte ha någon mer hund och det hade jag haft svårt att motstå... Sen gick det någon vecka och omständigheterna ändrades för Nina, så nu skulle han säljas. Och då var det ju kört som ni säkert enkelt räknar ut... Han var 4 veckor igår, så en månad kvar av lugn och ro sen kör vi igen! Roligt och spännande, men jag minns också valptiden med C väldigt väl... ;)

Han kommer att heta Unique, och uttala det svenskt precis som jag gör med Chance. Stavar det engelskt och uttalar svensk Jag ville gärna följa "mitt tema"... Så Chance (uttalas Chans) och Unique (uttalas Unik). 
C och U har samma fantastiska mamma, Kendra. Dock har han norsk pappa (C har svensk). Kendra har bara haft en kull innan och detta blir hennes sista. Så nu kommer jag ha en grabb från varje. Mysigt med samma mamma, lite vanligare med samma pappa. 

Lite valpbilder kanske?? :) 


Ligger i mitten. Mörkast i kullen så klart. Precis som C :) 

3,5 vecka
3,5 vecka
3,5 vecka
3,5 vecka4 veckor

4 veckor 

C och U vid samma ålder. Dock inte taget med samma kamera... ;-) Eller blir U ännu mörkare än C. Det återstår att se! 


Vackra mamma Kendra

TOLLERLABBENS KENDRA PLAYMATE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar