Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

måndag 2 juli 2012

Borås 120701

Hm, ett tag funderade jag på om jag skulle förneka mig. Jag älskar att läsa bloggar, hemsidor från uppfödare och "vanliga" hundägare, och allt annat som har med hund att göra. Speciellt kul med de som har en resultatsida! Nu ser jag ju ganska många av de här hundarna på utställningar, så jag blir ganska förvånad när ett resultat uteblir. Får hunden tex VG så står det inte med bland hundens resultat, hmmm... så jag skulle tipsa alla att om ni vill veta exakt hur det har gått (och inte där uppfödaren/ägaren sorterar i resultaten) så finns alltid hunddata att tillgå på www.skk.se

Men jag tycker det är urlöjligt att försköna sin hund på det sättet så jag får härmed berätta att C igår blev utan CK för första gången sen Malmö i mars (tror jag, korrekt finns under "resultat"!). Jättetråkigt så klart! Och väldigt tråkigt att bli trea i juniorklassen. Men jag har lagt det bakom mig och noterat namnet på domaren. Jag vet inte riktigt vilken standard hon följer då hon placerade upp en hund högt med ck OCH ett väl synligt fel. Men ja ja, det säger kanske mer om domaren än om oss ;-) Nya tag framöver!

Fruktansvärt tråkigt att det ösregnade! Och att jag trillade och nästan slog ihjäl mig (eller, skrapade iaf knät riktigt ordentligt) och tog sönder mina byxor. Och tråkigt att mina nästan nya ballerinaskor fick vandra i lervälling. Suck. Nu är det sommar och jag vill inte att det ska kännas som att jag är på festival när jag är på utställning! :)) Jag jobbar tre dagar till sen är det semester.... wihoo så skönt!

Två bilder av C, visst kan man inte få nog av honom? <3

Tollergrenda's Outstanding Chance

Tollergrenda's Outstanding Chance

3 kommentarer:

 1. Tittar in och säger hej. Chance är en riktigt trevlig och snygg kille! Vilka fina resultat ni har gjort. Imponerande! Trevligt att ses och Borås vädret kan vara riktigt ruskigt. Tur att vi kan fly till kusten ibland:) Hälsningar från gänget i tältet bredvid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack så mycket! Precis när jag publicerat inlägget kom jag på att jag skulle ha nämnt er, Real är ju SÅÅÅÅÅ snygg! Precis min typ av hane :)) Stort grattis igen!! Hoppas att ni tar ert championat snarast så vi "slipper" konkurrera med er :D

   Radera
  2. Tack så mycket, det var snällt sagt. Det var ett efterlängtat cert:) Vi får låta våra två snygga hanar följas åt i championklassen sen;)))) Ha en trevlig sommar!

   Radera