Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

måndag 16 juli 2012

Tvååker x 2

Semestertider! Då hinner man minsann inte uppdatera bloggen ;-) Egentligen har man hur mycket tid som helst men man orkar just inte ta sig för någonting... Men nu kommer en uppdatering från Tvååker i alla fall!

Chance erhöll båda dagarna excellent och CK och det är jag väldigt nöjd med! På fredagen så var det endast 1 junior, 1 unghund, 1 öppen och 2 championhanar som fick det. Bland annat så blev 2 championhanar utan ck! I konkurrensen så är C fortfarande ung, så han blev femma med orden "kom tillbaka om 1 år" :))
Lördagen så var det ännu tightare så där fick 1 junior (C), 1 öppen och 3 champions ck och C blev även den dagen femma med reserv-cert. Öppenklasshanen tog cert båda dagarna och kunde därmed titulera sig Champion - grattis! Jag är väldigt nöjd med att C är så jämn, tex så den hanen som blev bästa hane på fredagen blev utan ck på lördagen, och en av dem som blev utan ck på fredagen tog bästa hane dagen efter. Antar att man kan dra slutsatsen att C är bra och faller många domare i smaken! :))
Domaren på lördagen (Arne Forss - Norge) var väldigt noga med mentaliteten på deltagande hundar, bra tycker jag! Lika noga som man ska vara med eventuell överteckning eller annat "fel" ska man verkligen vara med mentaliteten! C fick "utmärkt" där :))

Chance i Tvååker - foto: Anina Steentofte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar