Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

onsdag 6 juli 2016

Hurra! BIG3!

I söndags åkte vi till Borås för deras nationella utställning. Bra dag! Förutom att det alltid är dåligt väder! Regnade av och till hela dagen och jag förstörde mina senaste inköpta skor. Typiskt. Men nu fick jag iaf tummen ur och har klickat hem ett par Hunter boots, blir perfekt att ha på show när det är lera och blött. Jag har inte heller varit på svensk utställning med shoppingutbud sen i mars så hade en hel del på min inköpslista :) 

Min uppfödare var där och knep i konkurrens med två andra norska ch tikar sitt svenska cert och fick championat på Frøya med sig hem :) Chance blev BIR och sedan tog han sin 8:e placering i gruppen! Han är helt fantastisk <3 Han är i fällning som sagt så jag får njuta av hans vår i stället. Fyra senaste utställningarna har han 4xBIR, BIS2, BIG3 och BIG4. Bra facit :)) Jag är nöjd och rätt trött som man alltid är innan semestern börjar (5 veckor!) men nu är det upploppet på jobbet så vi ska nog orka ta oss till Tvååker på lördag också :) Sen ser jag fram emot bad och träning och sköna dagar! 

Lillen 2 år! 

Vi tränar på att ta spårpinnen... gick kanon! Här passiv och väntar på sin tur. 

Och så står vi här igen...

Jag trimmar inne men fönar och gör sista putsen ute. Det är sån skillnad! 

Bra dag för Team Tollergrenda! 

Jag var ensam kvar när det var dags för gruppfinal så fick inget foto från stora ringen.
(Men man brukar kunna köpa av fotografen som var där) 

Färgglad vägg :) 

Så här har det sett ut i min carport hela veckan. Det regnade så in i satan när vi skulle åka hem så jag bara kastade in allt i bilen. Suck! Men nu är det torrt, redo till helgen igen 

I måndags avslutades lillens kurs; med följsamhet, uppletande, hundmöten, passivitet.
För att Ch hanen skulle vara nöjd fick han ett lydnadspass innan (här med Helen).
Hans kurs avslutas imorgon, men han är anmäld till lydnadskurs som startar i augusti. Och lillen ska få testa sök :) Inga kommentarer:

Skicka en kommentar