Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

måndag 21 mars 2016

Malmö

Förra året var vi inte i Malmö, men nu var det dags igen. Statistiken för Chance är klart bra, i och med helgens vinst har han blivit BIR där 2013,2014 och 2016 :) 

Sent i fredagskväll fick jag informationen om att det hade blivit ändring av domare, klart trist eftersom det hade varit spännande att ställa för den annonserande domaren. Men sjuka kan alla bli och domaren som det ändrades till har jag har ställt för flera gånger innan och respekterar väldigt högt. Alltid roligt att visa för en domare som både kan rasen och gillar den :) 

Lat som jag är åkte jag ner på lördagskvällen för att bo på hotellet mitt över mässan. Kom som vanligt iväg för sent så var inte incheckad förrän vid 20 tiden. Middag med norska vänner och sedan ett par avsnitt av Grey's. Jag har alltid kollat på Grey's, som besatt när serien kom (beställde tom boxarna från USA för att se i förväg!), nu tycker jag den spårat ur en del och följer väldigt dåligt men fick den usla idén förra veckan när jag låg hemma och var sjuk...att börja kolla om från säsong 1! Så nu måste jag kolla minst 3 avsnitt per dag. Det tar tid, därav min sena resa ner till Malmö bland annat ;) Hur som helst är det alltid skönt att vara på plats på morgonen. 

Det var 34 tollare anmälda. Vårt framförande var absolut inte vårt bästa men han var ändå med mig bra, och showade på som vanligt! Många av mina vänner filmade och det är så roligt att se "live" :) Han vann först en stark Ch klass på 7 hanar för att sedan bli bästa hane och slutligen BIR. Det var en supermysig dag med goda vänner och många skratt. Och jag har shoppat massor! Mest nöjd med mina två nya svindyra borstar, utprovade på hans päls :) Och en ny trimkniv från samma märke, ska testa den på öronen redan i veckan! 


Du och jag <3 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar