Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

söndag 6 maj 2012

Roskilde, Danmark

Då är vi hemma efter en fantastiskt trevlig helg i Danmark. Sol men blåste halvstorm så saknade mitt tält stundtals.. Ringpersonalen var inte direkt världens snabbaste, dag 1 så tog det 5 h för domaren att döma 60 hundar och hon dömde precis som vanligt... Men i Danmark så använder de fortfarande band, tror att det sinkar ganska mkt. Vi har bott på en mkt trevligt hotell och Roskilde var en väldigt vacker plats (minns inte så mkt från Roskilde festivalen 2003 ;)). Utställningsplatsen var MKT bra, stora ytor och gigantiska ringar och absolut inte trångt. Alla ringar hade fyra sidor (satt inte ihop med någon annan ring) och en av sidorna var tält förbjudet. Perfekt!

Lördagen så vann Chance juniorklassen med CK. Finska domare vill gärna ha modellen stor på tollare sägs det så jag var väldigt nöjd med ett ck! Han blev också fjärde bästa hane.

Idag så var det kval till Cruft's 2013 och C var då tvungen att vinna juniorklassen med CK igen, vilket han också gjorde! Han blev placerad som andra bästa hane, och missade certet precis till en championhane som var där och skulle få sitt danska championat. Attans! Men nästa gång kanske det är vår tur ;-) Han fick då reserv-certet men inte reserv-cacib eftersom han fortfarande är junior.
Jag är så himla nöjd med vår helg! Väldigt trevlig, mkt bra resultat och kul umgänge med Susanne & c:o

Chance har nu deltagit på 9 officiella utställningar i 3 länder och har fått excellent på samtliga, CK x 6, 1 cert, 3 reserv-cert och så är han ju KVALIFICERAD TILL CRUFT 2013! Wiiihoooooo!

/Elin, Sicko & Chance

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar