Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

torsdag 3 november 2011

Uppdatering!

Så där ja, nu har det gått ett tag sedan sist :) Chance är nu snart 8 månader, tiden går i ett rasande tempo! Vi har gått in i världens tråkigaste månad - november. Mörkt och tråkigt och så den där idiotiska vintertiden som gör att man inte längre hinner ut med hundarna i skogen efter jobbet. Men tur att jag har med mig mina prinsar på jobbet <3

Vi tränar mycket. Fokus för Chances del just nu är andra hundar..hur kul kan det vara egentligen?! Tydligen hur roligt som helst enligt C. Vi har börjat ställa igen efter 8 veckors paus, det har varit lugnt och skönt men väldigt kul att vara igång igen! Jag har visst inte uppdaterat från SSRK i Uddevalla. Det var Chance + 2 andra hanar i hans klass, och C blir bästa hane och också BIR Valp! I finalen var han helst slut och det visade sig tydligt och vi blev oplacerade. Min gamla stabila räv sprang till sig exc, CK, 4:e bästa hane (av 10 med ck!) BIR Veteran och sedan också BIS2 Veteran! Helt galet! Jag var så himla glad! Det var värt 30 mil enkel (och ensam!) resa helt klart!

För 2 veckor sedan var vi i Bräkne-Hoby på Blekingemästaren. Det gick också bra, men väldigt tråkig utställningsplats. Och usla priser (eller, inga alls faktiskt!). Jag har varit där ett par ggr innan med Sicko men nu var det definitivt sista gången. Chance blev BIR Valp samt BIG2 valp. Synd att han inte tog ett enda travsteg i finalen... ;) Sicko blev både BIR och BIR Veteran men vi valde att inte stanna på några finaler. Världens finaste son var med, och tyckte att det fick räcka med 6 h i ridhus och jag förstår honom! Han började tjata om att åka hem redan i bilen på väg dit :)

Imorgon är det äntligen dags för start av årets hundhelg i Växjö! 3 dagar internationell utställning i tipshallen! Imorgon ska vi dit och miljöträna samt hejja på Cathrine som ska visa mammas Lycka. Och på söndag är det vår tur...håll tummarna!

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar