Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

onsdag 8 juni 2011

Kurs + roliga saker att se fram emot!

Idag har vi varit på valpkurs. Det gick bra och C gjorde vad han skulle :) riktigt duktig på att ta kontakt trots 6 andra hundar med ägare. Lite sitt och kom övningar var det också. Har beslutat mig för att lägga fokus på "hälsa" övningar och att få han att sluta hoppa (framför allt på Theo!). Smekmånaden är över och nu är det alla tassar i marken när man ska hälsa eller få godis!

Tränade upp det godis som var kvar efter kursen med Sicko, snacka om kontraster... :) roligt att han är pigg och galen när han får träna, speciellt med konkurrens! Och jag slipper tänka med en hund som kan allt..skön paus! ;)

Andra roliga saker är att vi nu är anmälda till Eva Bodfälts "jaktlig valpkurs för fågelhundar" i oktober. Ska bli så himla roligt! Vill verkligen starta jaktprov med Chance! :)
http://www.evabodfaldt.com/kurs.asp?intCourseID=110

Vi har också bokat boende till årets Tollarspecial som går av stapeln första helgen i augusti i Sälen. Så nu väntar jag bara på hans papper från Norska Kennelklubben så de kan snabbt in och vända hos SKK så han får sitt svenska reg nr. Sicko ska gå i seniorklass, debut för han också specialen! Ska bli fantastiskt roligt att åka upp och träffa alla röda hundar och härliga människor!

Inga bilder från kursen, men en på mina fina hundar på kontoret idag! :)

/Elin, Sicko & Chance

1 kommentar:

  1. Så sött hsn ser ut att ligga med tassen mot Sickos nos, eller kánske är det tvärtom.

    Mycket skoj att se fram emot och lära nya saker med krabaten.

    SvaraRadera