Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

torsdag 16 juni 2011

Dags för uppdatering!

Chance 13 veckor idag! Visst är han snygg?! :)

Det går fort att glömma bloggen.. Här är det fullt ös, både hemma och på jobbet så semester känns välkommet! 2 veckor kvar att jobba!

Vi åker mkt till skogen nu, passar på att utforska stenar, stockar, klippor, vatten etc.. Chance apporterar i vatten upp till magen ungefär och Sicko simmar som en galning. Det är så roligt att se hur lycklig S är vid vatten! Han har senaste veckorna varit stapplig och stel och markerat fram så nu ska vi testar en kur med Rimadyl. Väntar bara på receptet från veterinären. C har miljötränat mkt i veckan, det har varit stan, hos frisören och idag sommarfest på dagis :)

Igår var det valpkurs igen. Finaste C är så duktig! Att belöna spontan kontakt från dag 1 har lönat sig och han kommer nu upp på min vänstersida med kontakt under gång! Vi jobbar på med utställningsträningen, svårast är helt klart att stå still! Springa går jättebra, mer filmer kommer! Vi tränar också på att hälsa fint och INTE hoppa på folk, det fungerar inte 100% än men det märks skillnad. Rumsrenheten går sakta men säkert framåt...längtar tills det är klart! Ensamhetsträning går kanon på jobbet där jag har naturliga rundor att gå.. Hämta kaffe, på toa, lämna Sicko till Anita, går till andra kontoret.. Hemma är det svårare att hitta tillfällen, antingen är jag hemma eller iväg för längre saker och då får det ju bli när Mattias är hemma!

Imorgon kommer grindarna till bilen, jippi! Lyx med krokar, hänglås, hängande vattenskål.. Så skönt att kunna lämna bakluckan öppen med inlåsta hundar denna årstid!

Det var en liten uppdatering.. Återkommer snart igen!!

1 kommentar:

  1. Härligt att grindarna kommer redan. Service!!!

    Duktig kille och duktig matte på att träna in rätt från början! Det lönar sig SÅÅÅ!

    SvaraRadera