Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

fredag 22 april 2016

Sen sist!

Så har jag bland annat tagit bort ännu en visdomstand! FY FAN. Idag är det en vecka sedan och jag pendlar fortfarande mellan olika styrkor på piller. Mådde så bra i ett par dagar, fick sen världens återfall och låg hemma i 2 dagar och åt Citodon. Sen mycket bättre till att fått ett nytt bakslag igår, till idag då det känns överkomligt igen. Förra gången hade jag ju anmält mig till TVÅ utställningar (Strängnäs och Malmö). Lyckades ju ta mig ner till Malmö i alla fall. Nu vet jag bättre och har inget bokat varken förra eller denna helgen utan bara fokus på att bli frisk. 

På fredag åker jag ner till Roskilde! Det var länge sen vi var där så det ska bli kul. 18 resp 12 tollare bara, undra om det är för att det är Valborg... men som vanligt är Ch hanar överrepresenterade, denna gång 28% resp 34%. Haha! Vi ska bo i stuga ihop med Eva,Alva och Geisha från WestcoastTollers. Ska bli superkul :) 

Förra veckan var det ny träff för lillens temakurs. Den gången stod spår på schemat. Inte viltspår utan vanligt klassiskt bruksspår. ÅH vad roligt det var! Stay har ju aldrig varit i närheten av ett spår och efter en  lite knackig inledning hittade han sen sitt slut 100 m bort. Jag la också ett till Chance som satt i bilen och tjurade. Det var 3 år sen han gick spår, då viltspår och han har aldrig gått utan blod. La ett på 100 m till han också men med en vinkel. Rysningar! Han gick rakt på det, hittade sina pinnar och tog vinkeln klockrent. Nu blir det fler spår i den här familjen! Vad jag än presenterar C för så levererar han, vilken underbar arbetshund han är. Nästa vecka börjar vår kurs i tävlingslydnad, ska bli SÅ kul!! :) 

I maj är jag inbjuden som instruktör i handling på en kennelträff som hålls i Skåne. Kul att fler tollare vill komma ut i ringarna! Jag har fått frågan om jag vill stanna och köra jaktträning på em, kanske lika bra det nu när vi är inne i ett flow med nya saker :) 

Vi har också varit en sväng i Kungsbacka. Andra bästa hane och ett par tusen kr fattigare i Ullared blev det :D 

Ny karriär kräver nya kläder, visst?! Storhandlat hos Arrak, bland annat jacka och väst. Just deras softshell är helt underbar, tips! Velade dock in i det längsta gällande färgen på västen och har nu returnerat den för att ha en svart istället :) 

Superkul...eller inte :D

Lillhunden <3 

Timmarna efter tanden. Allt ok i soffan än så länge... 

Världens finaste krukväxt, just love it! 

Det är nåt speciellt när man är sjuk och sängliggandes. C lämnar knappt min sida.
Och han ska ligga SÅ nära, helt på mig hela tiden. 

Hämtat mina specialsydda måttbeställda Bia Ortho dynor till bilen!
Svindyra men SÅ värt det, passar perfekt och är avlastande för lederna.
Man får välja fritt från Bia sortimentet med färger och jag vägrade svart så Lime piggar upp det :) 

Nu reser de ännu bättre! 

Min farmors Magnolia. Så vacker! 

SÄLJES!! Nypris 2500 kr, säljes för 1200 kr.
Väskan till tältet har några småhål i ena hörnet (efter att ha hamnat utanför vagnen på grus),
men tältet är helt och alla delar finns till det. 2x2 m

Tänker att jag ska köpa mig ett nytt tält. Jag vill ha ett större med golv och vägg för prylar.
Ska ändå klicka hem en kärra från Hansegården så blir nog ett nytt tält också :) 


Goooood morgon! Livsnjutaren i familjen <3 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar