Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

tisdag 15 december 2015

Årets sista show och planer för 2016

I helgen var det dags för årets sista show. Som vanligt drar titelutställningar massor av hundar (87 anmälda) och de bästa dammas av. Det var ny domare för mig, men jag hade tidigare fått sagt till mig att "hon missar inte en bra hund" och rekommendationer att anmäla till Stockholm (hade ett tag planer på Amsterdam, men lång resa...). Jag valde så Sthlm och Nordisk Vinnare. Chance och jag checkade in på Scandic Talk som ligger hopbyggt med mässan, sån lyx älskar jag! 

Tollarna började redan 8.30, till skillnad från alla andra ringar. Ringarna var usla, noterade på FB att de har fått en hel del klagomål. Och ja, mattor mer än fram och tillbaka kan man väl önska på Sveriges största hundutställning.. C bryr sig inte om det, men såg många hundar som tappade sina steg och sprattlade. 

Chance vann först championklassen på 8 (eller 9) hanar och slutade sedan som andra bästa hane... Min stjärna! Endast slagen av Europas vackraste veteran, Ramon (Fireheart Kid Sundance). Ramon är nåt av det bästa jag sett, och har varit en favorit sen första gången jag såg honom. 
Att få stå som nummer 2 efter han är en ära, och dessutom med en annan helt fantastisk veteran Reetu (Hedera's Go for It) som 3BH... Inget dåligt sällskap han platsar i, min Mr C :) Att få se Ramon flyta fram i ringen vid en ålder av snart 10 år var helt underbart. Och helt oslagbart ;) Team Ramon med ägare och handler är fantastiska ödmjuka människor. Tänk att det fortfarande finns sådana vid ringarna... ;) 

Nu till planer... först Thailand och total avkoppling i 17 dagar men sen är det showtime! Noterade löjligt få anmälda till My Dog, trodde alla visste att vi inte ska dit :D 

Planerat i närheten är hittills Mjölby, Bø, Moheda, Strängnäs, Malmö, Roskilde, Hässleholm, Vejen. Så vansinnigt roligt med 3 dagars utställning i juni! Har hyrt stuga och ser fram emot en rolig weekend med vänner :) 

Vi önskar en God Jul och Ett Gott Nytt år! Ska bli helt underbart att sitta på stranden och kolla på fyrverkerierna i år :)) 

Ska börja med ett par bilder på vårt badrum som nu är klart! FYRA veckor tog det. Pust. Tur vi har ett till. 

Jag har planerat det i detalj, allt från badkar till marmorskiva på skåpen... så nöjd! 

Haft en del lediga helger i skogen, underbart 

Men efter 5 veckors paus var det dags igen... till C:s stora glädje ;) 

C älskar hotell

Väldigt mycket :) 

Fick syn på en snygging i tidningen Apportören! Med sin superduktiga handler Amanda <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar