Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

söndag 13 juli 2014

2 x 2:a :)

Äntligen hemma! Regnet öser ner och vi myser inomhus. En vecka i Spanien, och så en vecka på västkusten i sjuk värme så är jag så vansinnigt trött på solen! Dessutom har jag de senaste 5 dagarna dragits med en jäkla förkylning, vilket är extra jobbigt när det är varmt ute :( 

Mr Utan Päls har varit på show i 2 dagar i Tvååker. Förutsättningarna var definitivt inte de bästa; sjuk matte som gick på piller, taskigt med päls, varmt, och dessutom inte bott hemma på en vecka = trötta. Jag är absolut inte nöjd med hur vi presenterade oss, kan inte säga att vi gjorde vårt bästa, som jag tycker att vi bör kunna göra oavsett påverkan. Men kanske ställer jag för höga krav.. Men jämn är han ändå, min prins och lyckades springa hem 2:a bästa hane båda dagarna :) 

Det fanns mycket att glädjas åt, som tex Jessica som fick championat utan parantes på sin snygga jaktkille, Margrete som tog cert med sin pigga tik, vår norska granne som fick en svensk ch med sig hem som är imponerande 9,5 år! Båda dagarna dömde rasdomarna sedan grupp 8, och båda dagarna fick tollaren en placering, det är ju där vår fina ras hör hemma! Grattis till Christine/Biko & Maria/Jasper, well done! 

Imorgon ska jag försöka få tag på veterinären och boka en tid så jag kan avmaska C, sen kastar jag mig i bilen och kör till Norge för att mysa med mina små "barnbarn". Åh vad jag längtar! Uppdatering lär följa efter det besöket :) :) 

Skummeslövstrand <3 

Var är bollen? :)) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar