Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

måndag 16 juni 2014

WDS, specialen och valpar

Nu är Chance anmäld till World Dog Show i Helsinki i Augusti! Det ska bli så himla roligt att få åka dit och njuta av massor av snygga hundar, träffa trevligt tollarfolk, minisemester med riktigt kryssning etc :) Har hela tiden haft för avsikt att åka, men det känns inte på riktigt förrän den saftiga anmälningsavgiften på 85€ är betald...

Jag har också efter en del funderande anmält till specialen, fast att jag inte hade tänkt att åka dit. Det får vara hur inofficiellt det vill, men det känns ändå väldigt märkligt att anmäla till en utställning där man inte vet vem som ska döma hunden.... här finns det 5 alternativ (varav som vanligt dömer alla inte rasen officiellt). Nå väl, vi avvaktar och ser om vi ska åka. Stort + är att en av våra vänner har stuga i Skummeslöv så enkelt att åka ner dit i vilket fall :) 

Om ca 1 vecka så blir C pappa för första gången. Åh vad det ska bli spännande! Jag befinner mig "tyvärr" i Spanien just då, annars skulle jag åkt upp till Nina för att ha närvarat. Men räknar med ett par turer dit under semestern :) 

Några bilder på C som valp <3
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar