Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

tisdag 7 januari 2014

My Dog + Unique

Först ett par ord om My Dog. Jag var osäker på domarna innan vi åkte, och resultatet blev så där. 3:a av 8 i chkl, men utan ck, på söndagen. Han gillade allt på C utom hans huvud, och extra gott att han fick + för rörelserna eftersom det är en domare som verkligen tittar på det. Måndagen var det en helt ny domare som aldrig dömt tollare officiellt innan och där slutade vi som 4:e bästa hane så det var ju en bättre dag :) Övrigt så har jag hängt med så många härliga människor! Bott två nätter på hotell, miljötränat Unique, ätit och druckit gott och haft det rätt skönt. 

Min finaste C <3


***
Nu till något annat. Många undrar när jag ska plocka ut Unique. Det ska jag inte göra än! Det finns många anledningar till det, men en av de är att när jag fick Chance så var jag så sugen på show efter flera års uppehåll så vi kastade oss ut så snart vi fick. Nu är jag ganska "mättad" och vi har också en hel del kvar med träningen. Snart är det utomhussäsong och mycket mer rättvist för en ung hund tycker jag. 

Det här är bilder från första "träningen" för Unique. Han har aldrig haft ett utställningskoppel på sig innan, aldrig "sprungit" men tränat lite stå i köket. För att vara så grön så är han fantastisk! Och jag ÄLSKAR hans rörelser! 

Lite mer om U så är han en rejäl kille. För 2 veckor sedan vägde han 15,5 kg. Jag har inte mätt honom på höjden men han är stor. Så det blir nog enligt planen med en liten och en stor hund ;) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar