Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

måndag 6 maj 2013

Sköna maj!

I helgen har vi lyxat oss i Stockholm. Inga barn och inga hundar. Mat och vin på Riche, Bruce Springsteen på Friends Arena, mer mat, mer vin, shopping, sovmorgon, hotellfrukost... Hämtade hem en hyfsat pigg son igår, men Chance var fullständigt utbränd! Han har sovit 3 nätter hos min mamma på landet, haha... för mycket att hålla koll på förmodligen :)

Imorgon avslutar vi rallylydnaden. Tråkigt att kursen redan är slut! Men eftersom den är i Kalmar, 12 mil från hemma så är det ändå lite skönt också... Ska bli spännande att se vad C har lärt sig av att vila ett par veckor från rally nu (det är väl så man lär in enklast? *ler*)...

På torsdag ska vi sätta våra fot och tass på en inofficiell utställning! Men NEJ, vi ska inte ställa ut... (bra för valpar och nybörjare. Övriga som kasar runt på inoffare med sina rutinerade hundar skulle jag vilja säga ett och annat. Trams! Ställ på officiella för tusan!). Vi ska träffa moster Helen med sin boxervalp som ska vara med på sin andra utställning. Och så ska vi fika och mysa i solen, som jag förmodar visar sig!

Ha en bra vecka! Lediga dagar IGEN... (älskar våren!)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar