Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

söndag 5 februari 2012

Kyla!


Nu fryser vi IHJÄL! Hua, senaste dagarna snittar vi nog -17°. Tur att man har två st hundar som inte kan bry sig mindre = att man kommer ut på sin långrunda varje kväll i isande kyla. Det är ju skönare än vad man tänker sig när man sitter inne i soffan och värmen :) I helgen har vi dock kunnat njuta av solen i skogen mitt på dagen, skönt!

3 veckor kvar till Norgeresan! Ska bli så himla roligt! Helgen innan ska vi förmodligen träffa en canisinstruktör (www.canis.se) privat för att kolla över apporteringsträningen för Chance. Vi kommer senare i höst att gå en helgkurs för samma instruktör "Helgkurs i apportering för retriever". Det blir första mötet med nån från Canis regi men tror att det passar oss bra! I mars har vi bjudit hit en rallylydnadsinstruktör som ska visa oss grunderna för att kunna starta på tävling. Också riktigt roligt! Kul att vara igång med lite diverse ;-)

Så avslutar vi med lite nya bilder! Sicko är lika sur som vanligt över att vara med på bild, och lillräven njuter varenda sekund i rampljuset! Att de kan vara så olika... :)
/Elin, Sicko & Chance


1 kommentar: