Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

tisdag 28 februari 2012

Excellent,CK,1 JUNKK,4BHKL,BIR Junior & BIS4 Junior!


Då var vi hemma igen :) Fantastiskt trevlig helg, och det gick bra att köra (litet minus för en timmes kö innan Oslo...) men hemma är ju alltid bäst! Finaste Chance var väldigt sliten och gjorde inte mycket väsen av sig under hemresan. Han fungerade perfekt i Ninas flock (en hane och tre tikar i varierande ålder) och gör absolut inget för att starta några bråk.

Utställningen var spännande, både ny form av hall (sporthall) och nästan två månader sen sist. Jag har jobbat på att kunna släppa på kopplet när vi springer, och det gick SÅ bra! Puh! Hoppas att det kommer att fungera i fortsättningen också :) Det var 5 hanar i juniorklass och där vann Chance med CK :) han blev sedan 4:a i bästa hane, vann över juniortiken och blev BIR Junior och slutligen BIS4 Junior! Så himla roligt! Vi fick "ladda om" flera gånger och det klarade han mycket bra :) Han fick återigen fina ord om hans propotioner, roligt!

Kritiken: "Utmärkt typ. Mycket goda propotioner, fin storlek, normalt utvecklad i förhållande till sin ålder 11 månader, god kropp, god benstomme, lätta rastypiska rörelser, utmärkt päls för sin ålder"

Ett extra plus för priserna i Norge! Där skänker uppfödare några småsaker till en utställning nära dem. Så C vann en jättefin ljuslykta :) Och så två st glas med NRK:s (Norsk Retrieverklubb) logga varav det ena från Johansfors Glasbruk! Lite festligt att vinna ett sånt i Norge :)

/Elin, Sicko & Chance

1 kommentar:

  1. Snyggingen fortsätter att visa att han är snygg !!! & En mycket förståndig grabb också såklart!!

    SvaraRadera