Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

tisdag 14 mars 2017

Hälsningar från Thailand!

Idag har jag lite tid över...eller det har jag väl mest hela tiden (typiskt semester 🙈) men just idag har alla i familjen åkt på båtutflykt till Koh Rok utom jag och Theo. Han sover fortfarande så jag avnjuter en kopp kaffe på altanen i väntan på att han ska vakna. Jag har snorklat flera gånger i Thailand innan och gillar inte båtar speciellt mycket så han och jag ska istället besöka den ideella verksamheten Lanta Animal Velfare som gör ett riktigt bra jobb med att "samla in" lösspringande hundar och katter. De kastrerar och adopterar ut till hela världen. Där får man umgås med djuren och även shoppa saker där varje krona går till verksamheten. Det gör vi gärna!

Idag är det 2 veckor sen vi åkte. 15 långa dygn sen jag lämnade iväg mina bästa röda vänner, åh vad jag längtar efter mina prinsar! På tisdag är vi hemma igen och då går bilen direkt till pensionatet.

Semestern har varit helt underbar som alltid i det här landet. Litet minus är bara att jag och Theo i måndagskväll åkte på en jäkla otäck matförgiftning 😷 och fick ligga inne i 2 dagar. Men nu börjar livet komma åter..

Att lägga upp bilder från telefonen var allt för jobbigt så ett rejält bilspel kommer när vi är hemma igen! Så länge får ni njuta av en beachbild från vår strand och proffsfotot på C från My dog 😍Inga kommentarer:

Skicka en kommentar