Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

onsdag 2 november 2016

Debut i Polen!

Jag är ju usel på att åka runt hela Europa för att ställa ut, hänger mest i Norden (ihop med alla andra ;-)) men nu när vänner till oss ville åka och vi hade möjlighet att ta sällskap så då tänkte jag att lika bra att passa på :) Då får jag dessutom med min käre sambo, när han har "killkompis" och inte bara nördiga hundtjejer i bilen :D Även bästa Theo ville med! Vi startade färden mot Poznán kl. 04 natten mot fredag. Fyra timmar på grisfärja mellan Trelleborg-Sassnitz och så 50 mil ner till hotellet. Jag hatar båtar och jag hatar när det blåser! Drogade mig med åksjuketablett (blåste kuling, klass 1 varning!) så var rätt sliten hela resan. 

Vi bodde på hotell med promenadavstånd till mässan, underbart! Organisationen runt utställningen var väldigt bra. Och luftiga och bra mässhallar. Återvänder gärna :) Lördagen blev Chance BIR och sedan topp sex i gruppen! Så vansinnigt roligt! Vi har ju pausat 10 veckor, och oj han var helt magisk av visa! Vi fick ingen kritik på lördagen, domaren sa bara att "han är helt perfekt. Perfekt substans och fantastiska rörelser". På söndagen fick han cert och r-cacib, den hanen som fick cacib var precis tvärtemot C (superstor, långa ben, kraftigt huvud, inga tecken) så det var inget snack om vilken typ den domaren föredrog ;) Önskemålet låg på 2 cert så allt där utöver är bonus! Finns en filmsnutt från finalen på lördagen här

Vi var hemma vid 02 tiden natten mot måndag, gäsp! Det är ju en fasligt lång resa... Nu blir det inget Polen förrän tidigast om 6 månader. På fredag går minibussen söderut igen, denna gången full av brudar, hundar och vin ;) Herning blir helt klart årets show! Championklassen för hanar stoltserar med 11 anmälda lördagen och 14 anmälda på söndagen, wow säger jag! Vilken upplevelse :) 

Idag startar ny kurs i tävlingslydnad, så roligt! Lydnaden har verkligen bitit sig fast, passar perfekt för mig som är så petig med detaljer :) 

Slänger in lite blandade bilder från sista tiden! Trimmad och SUR! 

Skulle klippa ihop en bild från våra BIG och BIS placeringar. Men han har så många nu så jag fick inte med alla, haha.
Här är 9 i alla fall. 

Grisfärjan. Skönt tyckte CBästa killarna <3 

Love Champagne! Drack en sån här både fredag och lördag :D 

Bra frukost på hotellet! 

Fullpackad bil kan man säga :D 


Klapp klapp! SÅ roligt vi har! 

C instämmer <3 

Love you <3 Känslan var magisk! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar