Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

måndag 15 april 2013

Handlerkurs


Idag är vi SÅ trötta! Vi har bott hos mamma i två nätter, och så kurs klockan 10-16 både lördag och söndag.. Och på lördagen hann vi också med ett långt viltspår och ett besök hos storebror. C var pigg och busig hemma hos mamma både i fredags och lördags men när vi väl kom "hem hem" till vårt egna hus så föll han ihop totalt.

Kursen var suveränt bra! Marc är ju en väldigt festlig människa, och väldigt duktig på att visa hund... Jag har nu ett nytt sätt att visa C på, både i rörelse och under stå. Nu ska vi träna vidare och det ska bli roligt att testa i ringen framöver! Det var kontraster mot kurser för Gerard, men de kompletterar varandra väldigt bra! Här har det verkligen handlat om teknik, och det ska förmodligen bli en uppföljning framöver. Det ser jag fram emot!

Annars är C en så himla härlig hund att ha med sig. Jag tänker att han kommer vara mer eller mindre galen men det är han inte. Han lägger sig för att vila i pauserna och är med på noterna fullt ut direkt. Men jag är väl aningens otränad, har ont i hela kroppen efter att ha sprungit i två dagar.. haha :D
Vi har varit inomhus på konstgräs, så himla lyxigt! Värt att boka upp för kurser och träning! http://www.guldhundenarena.se/

Imorgon kör vi rallylydnadskurs igen (det är mkt kurser nu!). Kul!1 kommentar:

  1. Ja, verkligen en superkurs! Ska bli spännande och se er nästa tävling! Och kul att få träffa dig så ofta nuförtiden (tumme upp)!

    SvaraRadera