Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

måndag 2 juni 2014

BIG-3 i Norrköping!

Yes yes yes! I helgen tog Chance sin fjärde placering i grupp 8! Vilken stjärna han är, jag är helt stum. Denna gången slutade han som BIG3, så nu har han en placering av varje i gruppen :) Jag är så stolt över honom och jag är överlycklig över att vi slår oss fram bland alla andra retrievers, spaniels och vattenhundar, men framför allt är jag väldigt tacksam för alla domare som tror på honom och ser vilken god representant han är för rasen. 

Om man ska roa sig med statistik så ser den helt klart lovande ut; 3 av hans placeringar är i Sverige så uträknat är han placerad 33,3% av de gångerna han varit med i gruppfinal på SKK:s utställningar :)) Shortlistad 22,5%, så på det hela taget 55,5% ... Svårt att få det till en slump eller tur, kanske är det en riktigt bra hund jag har i snöret! ;-) 

Norrköping och Östergötlands Kennelklubb är fantastiska! Vilken service, och så duktiga på att uppdatera resultat och bilder på sin facebooksida, mer sånt från fler klubbar! Alla var också supertrevliga så denna utställningen får utan tvekan +++++

Nu tar vi en paus på hela 4 fria helger :D Spanien och andra nöjen får gå före under denna perioden. 

Tack för alla GRATTIS! 



ÅHHHHH. Världens finaste!
Foto: Östergötlands Kennelklubb


BIG-3!
Foto: Östergötlands Kennelklubb 


Det var inget dåligt sällskap vi var i, helt klart ;)
Mobilbild efteråt. Lite fel vinkel men man ser iaf vilken snygg färg han har! 


Äntligen hemma! Fick ett lyxigt ben, som han direkt grävde ner. Hej då vita tassar! 


Igår var vi på en lång välförtjänt runda i skogen! 




1 kommentar: