Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

söndag 24 mars 2013

Som en saga!

Idag är det en vecka sedan Chance fyllde två år. Och nu är han svensk utställningschampion! Han är en dröm som blivit sann, han är min lysande stjärna! Han var inne och vände i öppenklassen, och gjorde det utan några svårigheter. Och inte nog med att han blev champion (det kan man ju bli som andra, tredje, fjärde hund också...) så blev han igår bästa hane på Malmö Internationella utställning, och dessutom BIR! Detta var hans femte bästa hane. För olika domare ;-) Igår drack vi champange från Moët & Chandon och firade framgångarna och idag har vi redan börjat planera inför framtiden. Vi ses i ringarna framöver! Ps. Dömde igår gjorde Jos de Cyper som har fött upp tollare i 4 generationer. Extra roligt att bli BIR för en specialist! 


8 kommentarer:

  1. Ett stort GRATTIS till ett mycket välförtjänat CHAMPIONAT :) Det var ju inte riktigt en kamp om det hela iheller! Vi ses snart igen.. Kram Petra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Petra! Och tack igen för att du hängde där med mig heeela dagen! Väldigt snällt! Ses på fredag :))

      Radera
  2. GRATTIS Elin och Chance till finfina resultat jag delade din fina bild på facebook så många fick se detta snabbt att ni varit i farten igen. Hilda fick sitt championat i Moheda känns så gott :-)

    Ha en härlig påskhelg och planera för nya utmaningar.
    Anette Tollartrollets

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket Anette! Och grattis själv! Jag hörde att ni tog certet i Moheda, fantastiskt roligt!! :)) Glad Påsk!

      Radera
  3. Stort grattis till Championatet!

    SvaraRadera