Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Min finaste <3

måndag 19 december 2011

Inga utställningar för oss under december månad men vi kan väl uppdatera lite ändå :)

Vi var på kurs för Gerard O’Shea helgen 3-4 december, mkt nyttigt! Och framför allt bra att få en uppfräschning av gamla kunskaper och se vad som passar på Chance. Det är inte samma som på Sicko, så nu gäller det att tänka om. Men jag har ett superbra sätt att träna på nu, och jag fångar alla vardagssituationer för det.

PM:et till My Dog ligger ute, vad ska man säga om det…? 71 respektiver 70 tollare anmälda, vi är den ras som har flest representanter under torsdagen (av grupp 2, 5, 6, 8 och 10 tror jag det var). I Stockholm var det 87, men det var ju ändå Nordisk Vinnartitel. Här är det ju inget sånt… Jaja, det blir ju en extra rolig debut tror jag! :) Jag kommer garanterat att minnas den!

I lördags blev Chance 9 månader. Hejdå valptid och hej vuxenvärlden! Jag har gett mig själv en julklapp i form av en systemkamera så nu ska jag dränka den här bloggen i bilder… :) :) Och om ni undrar varför inte Sicko är med på några bilder så är han hur sur som helst och vägrar.

På torsdag är det julavslutning på jobbet, sen tar Theo och jag ledigt mellan jul och nyår, ska bli underbart skönt med lite extra ledighet!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Önskar Elin, Sicko & Chance
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar